Meer informatie? Bel 040 29 06 078

Digitale feedback voor het onderwijs

De Onderwijsspiegel is een specialist in het online enquêteren in het onderwijs. Veel onderwijsinstellingen maken op grote schaal gebruik van de Onderwijsspiegel voor kwaliteitsmetingen en tevredenheidsonderzoeken om hun onderwijskwaliteit te verbeteren.
De Onderwijsspiegel is stevig verankerd in het onderwijs. Een grote groep klanten in het PO, VO, MBO, HBO en WO werkt al jaren met de online enquêtetool. Via deze klanten kunnen we ruim 600.000 respondenten bereiken.

De enquêtetool van de Onderwijsspiegel is flexibel in gebruik en toepasbaar in allerlei situaties. Onderwijsinstellingen kunnen helemaal zelfstandig allerlei soorten enquêtes opstellen en afnemen. Bijvoorbeeld onder leerlingen, ouders, docenten of medewerkers. De automatisch te genereren analyses bieden handvatten voor kwaliteitsverbetering.

Juist behoefte aan maatwerk? Onze ICT-deskundigen en onderwijskundigen staan klaar om een compleet onderzoek én vervolgtraject te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een docentevaluatie, stage-evaluatie, tevredenheidsonderzoek of een teamscan.

Meer weten?

De medewerkers van onze helpdesk vertellen je graag alles over de mogelijkheden van online enquêteren bij de  Onderwijsspiegel.

Gebruikerservaringen

Meine Luimstra

De Spiegel is een vaste waarde binnen ons onderwijs

 

"De Spiegel is ondersteunend aan de kwaliteitszorg van ons onderwijs. Blijvend meten en onderzoeken is belangrijk: we willen onze leerlingen steeds het beste blijven bieden. We gebruiken de Spiegel intensief. Voor tevredenheidsonderzoek in het kader van Vensters VO bijvoorbeeld. Ook zetten we het instrument in voor 360° feedback: een manier waarop we onze docenten evalueren...."

Lees meer >>

Meine Luimstra

stafmedewerker onderwijs en kwaliteitszorg, CSG Comenius, Leeuwarden

Voor alle kwaliteitsonderzoeken

 

"Ik gebruik de ROC-Spiegel voor allerlei kwaliteitsonderzoeken. Bij het opstellen van de vragen houd ik vaak al rekening met de eisen van de Inspectie. Zo helpen de enquêtes ons de kwaliteit van de opleiding hoog te houden. We voeren beleidsaanpassingen uit naar aanleiding van de uitslag van de enquêtes. Het prettige van de enquêtetool is..."

Lees meer >>

Marie-Cecile Bouwens

SG De Rooi Pannen Tilburg Vormgeving - VMBO