Meer informatie? Bel 040 29 06 078

Maatwerk

Dat past precies

We kunnen in alles wat we doen maatwerk bieden. Samen met u stemmen we enquêtes en onderzoeken af op uw specifieke wensen.

Wat voor maatwerk bieden wij?

We denken bijvoorbeeld mee over de vragen in de enquêtes en onderzoeken. De vormgeving van de rapportages kunnen we precies zo maken als u dat wil. Ook kunnen we teksten leveren voor de begeleidende  emails. De standaardonderdelen van onze tool en diensten kunnen we dus helemaal aanpassen aan uw specifieke wensen. Zo richten een enquête of onderzoek volledig voor u in.

Wat zijn de voordelen van maatwerk?

  • U kunt onderzoek en enquêtes uitvoeren afgestemd op uw eigen situatie en wensen.
  • Maatwerk levert u veel gemak op.

Meer weten?

De medewerkers van onze helpdesk vertellen u graag alles over onze maatwerkmogelijkheden.

Gebruikerservaringen

Echt op maat!

 

"‘Binnen ROC West Brabant hebben we een teamscan ontwikkeld die de teamontwikkelingsgraad inzichtelijk maakt. Toen we besloten om deze scan voor onze 85 onderwijsteams in te gaan zetten, hebben we hulp van de ROC-Spiegel ingeschakeld. Onze vraag was of maatwerk binnen de ROC-Spiegel mogelijk was zodat we deze voor de Teamscan zouden kunnen gebruiken. En dit bleek mogelijk! Het team van de ROC-Spiegel heeft zowel geholpen bij het plaatsen van de..."

Lees meer >>

Diana van den Bersselaar

ROC West-Brabant

Heel veel mogelijkheden

 

"We maken pas sinds dit schooljaar gebruik van de Spiegel. We hebben zelf al een aantal enquêtes opgesteld en afgenomen. De tool is overzichtelijk en het is fijn dat je er zo gemakkelijk zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast leverde De Onderwijsspiegel ook maatwerk rondom de docentevaluaties. Daar zijn we erg tevreden over. We..."

Lees meer >>

Miriam Verhees

medewerker kwaliteitszorg en docente geschiedenis, Jan van Brabant College Helmond