Meer informatie? Bel 040 29 06 078

Maatwerk

Dat past precies

Wat wij het liefst doen, is het onderwijs zo goed mogelijk faciliteren om zelf beter te worden. Wij willen mensen en organisaties in beweging brengen. Onze enquêtetool, docentevaluatie, BPV-enquete, Teamscan MBO en onderzoek bieden daarvoor ideale handvatten. U kunt er gemakkelijk zelf mee aan de slag óf kiezen voor meer maatwerk. Wij ondersteunen u graag.

Wat voor maatwerk bieden wij?

In alles wat wij doen, kunnen wij maatwerk bieden. Zo denken we mee over vragen in de enquêtes en onderzoeken, de teksten in begeleidende e-mails, de vormgeving van rapportages. Ook geven we antwoord op vragen als ‘hoe koppel ik resultaten terug naar respondenten?’ De standaard onderdelen van onze tool en diensten kunnen we aanpassen aan uw specifieke wensen. Wij richten een enquête of onderzoek zo geheel voor u in. Ook denken we mee over gebruik van onze tool voor andere doeleinden. Zo is bijvoorbeeld onze docentevaluatie ontstaan.

Wat zijn de voordelen van maatwerk?

  • Maatwerk levert u snelheid en gemak op.
  • U kunt onderzoek en enquêtes uitvoeren afgestemd op uw eigen situatie en wensen.

Meer weten?

De medewerkers van onze helpdesk vertellen u graag alles over onze maatwerkmogelijkheden.

Gebruikerservaringen

Echt op maat!

 

"‘Binnen ROC West Brabant hebben we een teamscan ontwikkeld die de teamontwikkelingsgraad inzichtelijk maakt. Toen we besloten om deze scan voor onze 85 onderwijsteams in te gaan zetten, hebben we hulp van de ROC-Spiegel ingeschakeld. Onze vraag was of maatwerk binnen de ROC-Spiegel mogelijk was zodat we deze voor de Teamscan zouden kunnen gebruiken. En dit bleek mogelijk! Het team van de ROC-Spiegel heeft zowel geholpen bij het plaatsen van de..."

Lees meer >>

Diana van den Bersselaar

ROC West-Brabant

Heel veel mogelijkheden

 

"We maken pas sinds dit schooljaar gebruik van de Spiegel. We hebben zelf al een aantal enquêtes opgesteld en afgenomen. De tool is overzichtelijk en het is fijn dat je er zo gemakkelijk zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast leverde De Onderwijsspiegel ook maatwerk rondom de docentevaluaties. Daar zijn we erg tevreden over. We..."

Lees meer >>

Miriam Verhees

medewerker kwaliteitszorg en docente geschiedenis, Jan van Brabant College Helmond