Bedankt!

Na negen mooie en boeiende jaren heb ik besloten om de leiding van mijn dierbare bedrijf “De Onderwijsspiegel” over te dragen aan de volgende generatie.

Ik ben heel dankbaar voor de ontwikkeling die we als bedrijf, samen met onze klanten en collega’s, hebben door mogen maken. Ons motto “Inzicht in beter” hebben we vertaald naar alle niveaus in de schoolorganisatie met 360-graden feedback voor docenten, teams en besturen. Ruim 30% van alle scholen in het VO, MBO en HBO maakt inmiddels gebruik van onze applicatie en aanvullende diensten en daar zijn we heel trots op.

In de periode tot de zomervakantie draag ik het stokje over aan mijn opvolger Kim Schut die zich hierna aan je voorstelt. Het huidige team blijft intact en gaat samen met Kim de Onderwijsspiegel verder doorontwikkelen.

Ik wil iedereen enorm bedanken voor de fijne samenwerking en wellicht tot ziens, want ik blijf actief in en rond het onderwijs.

Jack van Lent

Graag stel ik me voor!

Mijn naam is Kim Schut en ik ben inmiddels 15 jaar actief op het snijvlak van onderwijs, onderzoek en innovatie. Toen Jack mij vroeg of ik hem zou willen opvolgen leek me dat meteen fantastisch.

Het sluit naadloos aan bij mijn ervaring. Ik geloof dat een dialoog gebaseerd op data en monitoring enorm kan bijdragen aan verschillende uitdagingen waar het onderwijs voor staat. De Onderwijsspiegel is een prachtig bedrijf dat hier samen met haar klanten al invulling aan geeft.

Ik vind het bijzonder om hieraan verder te mogen bouwen.  Ik kijk ernaar uit om met zulke trouwe klanten en zo een betrokken en vaardig team de Onderwijsspiegel verder vorm te gaan geven.