Teamuitje 20-jarig jubileum Onderwijsspiegel
Teamuitje 20-jarig jubileum Onderwijsspiegel

Ons bedrijf

Het team van de Onderwijsspiegel bestaat uit gedreven mensen met hart en passie voor het onderwijs. De Onderwijsspiegel biedt onderwijsinstellingen de mogelijkheid onderzoekend naar zichzelf te kijken door data te verzamelen, te analyseren en te gebruiken bij onderwijsverandering. Want door te spiegelen, zet je zaken en mensen in beweging.

De Onderwijsspiegel zag het levenslicht in 2003. Het begon allemaal met de AOCspiegel: de eerste online enquêtetool die gemaakt werd. De ontwikkelaars ervan waren daarmee hun tijd vooruit. Het instrument bleek een gat in de markt. Binnen een jaar na de lancering van de AOCspiegel waren al veel ROC’s tevreden klant van de Onderwijsspiegel. Daarmee gaf de Onderwijsspiegel een belangrijke impuls aan onderwijsverandering.

Inmiddels is de Onderwijsspiegel uitgegroeid tot een vaste waarde binnen vele onderwijsinstellingen. Na de AOCspiegel volgden nog vijf andere spiegels, voor de verschillende soorten onderwijs. Ook werd er een scala aan andere diensten voor onderzoek en kwaliteitszorg in het onderwijs ontwikkeld. Dit gebeurt steeds in overleg met onze klanten. Hun wensen staan voorop. De producten van de Onderwijsspiegel moeten werken, service staat hoog in het vaandel, en passie voor het onderwijs is de drijfveer.

Steeds zoekt de organisatie naar nieuwe producten om onderwijsklanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarbij maakt ze gebruik van de meest hoogstaande technieken. Het is de ambitie van het team om het onderwijs te blijven faciliteren. Heeft u ideeën of wensen, dan horen wij ze graag!

Waarom kiezen voor de Onderwijsspiegel?

De Onderwijsspiegel is stevig verankerd in het onderwijs. Een grote groep klanten in het PO, VO, MBO, AOC, HBO en WO werkt al jaren met de online enquêtetool. Via deze klanten kunnen we ruim 600.000 respondenten bereiken.