Meer informatie? Bel 040 29 06 078

Onderzoek

Volledig ontzorgd

Het team van de Onderwijsspiegel ondersteunt onderwijsinstellingen bij het ontwikkelen, uitzetten en verwerken van een compleet onderzoek, zoals een tevredenheidsonderzoek.

Hoe werkt het onderzoek in het onderwijs?

Kiest u ervoor een compleet onderzoek in uw onderwijs of onder leerlingen uit te besteden? Dan voeren wij het onderzoek uit, volgens uw wensen. Samen met u verkennen we in een intake de doelstellingen van het onderzoek. Daarna stellen we op maat een vragenlijst op, nemen we het onderzoek af en verwerken we de resultaten in een rapportage.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van een onderzoek?

  • Deskundige begeleiding van onze adviseurs
  • Betrouwbaar onderzoek
  • Afgestemd op uw wensen
  • Geen werk aan of zorgen over het onderzoek
  • De resultaten zijn snel beschikbaar
  • U bespaart kosten

Wat levert een onderzoek door de Onderwijsspiegel u op?

Doordat wij alle werkzaamheden rond een onderzoek in het onderwijs uit handen nemen, heeft u uw handen vrij voor waar het in het onderwijs echt om gaat: de kwaliteit verbeteren en goed onderwijs bieden. Met de resultaten van het onderzoek kunt u uw onderwijs verder ontwikkelen en de kwaliteit verbeteren.

Meer weten?

De medewerkers van onze helpdesk vertellen u graag alles over het uitvoeren van (tevredenheids-)onderzoeken.

Gebruikerservaringen

Super!

 

"We werken uitstekend samen met de Onderwijsspiegel. De helpdesk neemt ons veel werk uit handen. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar en bereid om mee te denken en zaken te regelen. Kortom: we zijn super tevreden over de Onderwijsspiegel. Er vallen twintig scholen onder ons schoolbestuur. Jaarlijks vullen alle leerlingen van groep 5 t/m 8 een vragenlijst..."

Lees meer >>

Jan de Boer

Bestuurder algemeen directeur VCO Midden- en Oost-Groningen

Helemaal ontzorgd

 

"Wij hebben begin 2017 een onderzoek gedaan naar de beweegactiviteiten van de leerlingen uit onze onderbouw. Het was een maatwerktraject van de VO-Spiegel: vanaf de start van het onderzoek hebben we heel prettig samengewerkt. We hadden veel inbreng. Zo gaven we aan hoe de rapportage er precies uit moest komen te zien, ook hadden we..."

Lees meer >>

Jeroen Brink

Docent Lichamelijke Opvoeding Damstede Lyceum Amsterdam