Met de Onderwijsspiegel kunt u de resultaten van uw evaluatie direct op het digibord zichtbaar laten worden.

Dit betekent dat u met de respondenten in gesprek kunt gaan over de scores, direct nadat zij de vragenlijst hebben ingevuld. De resultaten vormen dan de basis voor een uitwisseling of discussie. Een voor de hand liggende toepassing van deze nieuwe ontwikkeling in de Onderwijsspiegel zijn de Docentevaluaties.

Steeds vaker klinkt de vraag van docenten om de resultaten van de evaluatie direct met de studenten/leerlingen te kunnen bespreken. Met de mondelinge aanvullingen op de scores worden studenten nog beter gehoord en docenten nog beter geïnformeerd. Wederzijdse betrokkenheid: een win-win situatie.

Maar de resultaten op het digibord kunnen ook de aanleiding zijn voor een gesprek met ouders over bijvoorbeeld de studiebelasting van de leerlingen, over de sfeer in de klas, over pesten. Of  voor een bespreking van collega’s onderling over bijvoorbeeld werkdruk.

Voor meer informatie over de werkwijze kunt u contact opnemen met de helpdesk

Docentevaluatie

Bij een docentevaluatie geven de studenten via een online enquête feedback aan de docent over zijn functioneren. Wij kunnen je hierbij volledig ontzorgen en maatwerk leveren.

Docentevaluatie