Zo betrek je studenten bij je professionele ontwikkeling

Steeds vaker bespreken docenten de ontvangen feedback en de daaruit voortkomende ontwikkelpunten met hun studenten. Zo worden studenten actief betrokken bij de feedbackcultuur. Wil je meer lezen over hoe je de impact van je feedback kunt versterken, lees dan het artikel zo betrek je leerlingen bij je professionele ontwikkeling

Of wil je als team op een praktische en doeltreffende manier meer gebruik maken van de feedback van de studenten, meld je dan aan voor Workshop: Docentevaluatie. Vergroot de impact van feedback studenten of Training: Aan de slag met de Docentevaluatie.

Nieuw: vragenlijst 360 graden Feedback Onderwijsleiders

Elke sterke onderwijsleider investeert in persoonlijke ontwikkeling en weet hoe feedback van anderen bijdraagt aan die ontwikkeling. Juist feedback zorgt voor groei en daarmee ook het effect van de professional op het onderwijs. In de 360 graden feedback wordt een compleet beeld geschetst door meerdere betrokken personen en ook de onderwijsleider zelf krijgt de gelegenheid zijn eigen functioneren te beoordelen.

Lees meer »

Nieuw: Vragenlijst ‘Welzijnsonderzoek medewerkers (RI&E (arbo))’

Het welzijn en de werkdruk van medewerkers in het onderwijs is van invloed op de onderwijskwaliteit. Werknemers in de onderwijssector ervaren een bovengemiddeld hoge werkdruk en burn-out risico in verhouding tot werknemers die werkzaam zijn in andere sectoren.

De COVID-19 maatregelen hebben een impact hebben gehad op het werk en privéleven en er is enorm veel gevraagd van onderwijsgevenden.
Door het laten invullen van deze vragenlijst kan het managementteam een beter beeld vormen over wat er speelt en welke acties zij kunnen ondernemen om het welzijn van de medewerkers te bevorderen.

In deze vragenlijst komen de volgende thema’s aan bod: werkdruk, emotionele belasting, thuiswerken. Deze onderwerpen komen voort uit o.a. Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). 
De vragenlijst is gebaseerd op een vragenlijst van de Nederlandse Defensie Academie en in overleg door de Onderwijsspiegel bewerkt.
De vragenlijst kan naar wens worden aangepast/uitgebreid.

Je vindt de vragenlijst in het overzicht van sjablonen op je profielscherm. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze helpdesk: 040-2906078.

Workshop

Wil je de mogelijkheden van onze enquêtetool (nog) beter leren kennen? Neem dan eens deel aan een workshop. Privé, samen met collega’s of met gebruikers van andere scholen? Op locatie of liever online?
We horen graag wat je tijdens een workshop wil leren en hoe je deze georganiseerd zou willen zien.

In de maand juni is er nog een workshop beschikbaar waaraan je gratis kunt deelnemen.

30-06-2021: Labels en rapportages

De workshop “Labels en Rapportages” verzorgen we op open inschrijving.

Wil je deelnemen, meld je dan aan op je profielscherm of bij de helpdesk tel: 0402906078 en begin goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar.

Ga naar de bovenkant