Zo verbeter je de Onderwijskwaliteit

Bij de Onderwijsspiegel zien we feedback als de motor voor leren en ontwikkelen. Door feedback krijg je inzicht in beter. En daarmee een krachtige impuls voor de kwaliteit van het onderwijs. Dat is waar wij voor staan! Lees hieronder over nieuwe mogelijkheden met de ROCspiegel en de AOCspiegel.

Nieuw: VAVO Onderwijsscan

Op verzoek van diverse ROC’s hebben we nu naast de MBO Onderwijsscan ook de VAVO Onderwijsscan ontwikkeld. Het is een zelfevaluatie van je VAVO-opleiding op basis van het recent gepubliceerde inspectiekader. De scan genereert 360graden feedback voor je VAVO-team en daarmee ook concrete input voor het teamplan. Wil je meer weten?

Download onze flyer »

Nieuwe functionaliteit Onderwijsspiegel:

overnemen respondentgegevens uit andere enquête

Het invoeren van respondenten is nu nog eenvoudiger. Je kunt groepen en respondenten uit eerdere enquêtes waar je rechten op hebt overnemen naar je huidige enquête. Door middel van een zoekfunctie kun je heel snel de enquête waaruit je gegevens wilt overhalen erbij zoeken.

Kies in het tabblad Enquêteren voor de knop ‘Overhalen’. Selecteer een van je enquêtes die worden aangeboden of zoek de betreffende enquête via een zoekterm. Vink de groepen aan die je wilt overnemen en kies ‘Kopiëren’. Alle aangevinkte groepen, al dan niet gevuld met respondenten, zijn nu toegevoegd aan je nieuwe enquête.

Online Workshops

Doe mee met een van onze online-workshops

27-05-2021: Basisfunctionaliteiten
01-06-2021: Labels en rapportages
09-06-2021: Basisfunctionaliteiten
23-06-2021: Labels en rapportages
30-06-2021: Basisfunctionaliteiten

Deze online workshops zijn kosteloos
Wil je deelnemen, meld je dan aan bij de helpdesk tel: 040-2906078

Ga naar de bovenkant