In het schooljaar 2021-2022 wordt weer de tweejaarlijkse LAKS-monitor in het Voortgezet Onderwijs uitgevoerd.

Partner Laks Monitor

De Onderwijsspiegel is partner geworden van LAKS en wij hebben een rechtstreekse koppeling voor de upload van de resultaten gerealiseerd. Via de resultatenpagina bij LAKS is precies te zien hoe tevreden de leerlingen zijn en de resultaten zijn te vergelijken met die van andere scholen. De afnameperiode loopt van 22 oktober 2021 t/m 18 februari 2022.

Laks Monitor uitvoeren

Je kunt vanaf komend schooljaar eenvoudig de LAKS-monitor uitvoeren met de Onderwijsspiegel: het sjabloon van de vragenlijst wordt in ons sjablonenbestand geplaatst en net als bij de Vensters enquêtes kan je een kopie maken en verzorgen wij de upload van de resultaten.

De wettelijk verplichte vragen van Vensters zijn in de LAKS-monitor opgenomen. Daarnaast bevat de vragenlijst de 20 LAKS vragen.

Laks Monitor met de Onderwijsspiegel

Met de Onderwijsspiegel heb je bovendien de vrijheid om kosteloos optionele vragen toe te voegen. Met deze extra eigen vragen is in de Onderwijsspiegel nog veel meer informatie te achterhalen, te rapporteren en te analyseren.

Wij verzorgen zowel de upload van de Vensters vragen afzonderlijk als die van de LAKS vragen.

Wil je meer weten?

De medewerkers van onze helpdesk vertellen je graag alles over het uitvoeren van de LAKS Monitor met de Onderwijsspiegel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kwaliteitszorg in het Voortgezet Onderwijs

De Onderwijsspiegel is een specialist in het online enquêteren in het onderwijs. Veel scholen in het voortgezet onderwijs maken daarom gebruik van feedback voor het voortgezet onderwijs van de Onderwijsspiegel, voor kwaliteitsmetingen en tevredenheidsonderzoeken om hun onderwijskwaliteit te verbeteren.