360 graden feedback voor je school

Om je school een krachtige kwaliteitsimpuls te geven is de VO Onderwijsscan ontwikkeld. Met de Onderwijsscan wordt je school of locatie snel en effectief doorgelicht op basis van het inspectiekader. Je weet direct wat er goed gaat en waar de ontwikkelpunten liggen.

Tevredenheidsonderzoeken Vensters

Na overleg met onder andere de Onderwijsinspectie heeft de VO-raad besloten de afnameperiode om de vragenlijsten voor tevredenheid af te nemen dit schooljaar te verlengen. De nieuwe data zijn:
30 juni is de laatste afnamedag, resultaten die na 30 juni worden opgehaald kunnen niet meer worden ingeladen in Vensters;
8 juli moeten uiterlijk alle resultaten naar Vensters gestuurd zijn;
Scholen moeten uiterlijk 14 juli toestemming geven voor het doorleveren van resultaten van MSV naar de Onderwijsinspectie.

Als de vragenlijsten zijn afgenomen, kun je contact opnemen met onze helpdesk voor het verzorgen van de upload bij Scholen op de Kaart.

Nieuw bij de onderwijsspiegel: overnemen respondentgegevens uit andere enquête

Het invoeren van respondenten is nu nog eenvoudiger. Je kunt groepen en respondenten uit eerdere enquêtes waar je rechten op hebt overnemen naar je huidige enquête. Door middel van een zoekfunctie kun je heel snel de enquête waaruit je gegevens wilt overnemen erbij zoeken.

Kies in het tabblad Enquêteren voor de knop ‘Overhalen’. Selecteer een van je enquêtes die worden aangeboden of zoek de betreffende enquête via een zoekterm. Vink de groepen aan die je wilt overnemen en kies ‘Kopiëren’. Alle aangevinkte groepen, al dan niet gevuld met respondenten, zijn nu toegevoegd aan je nieuwe enquête.

Online Workshops

Doe mee met een van onze online-workshops

27-05-2021: Basisfunctionaliteiten
01-06-2021: Labels en rapportages
09-06-2021: Basisfunctionaliteiten
23-06-2021: Labels en rapportages
30-06-2021: Basisfunctionaliteiten

Deze online workshops zijn kosteloos
Wil je deelnemen, meld je dan aan bij de helpdesk tel: 040-2906078

Andere nieuwsbrieven

Ga naar de bovenkant