Het eerste gedeelte van dit schooljaar zit er al weer op. Studenten en docenten zijn inmiddels aan elkaar gewend. Dit is het juiste moment om een docentevaluatie uit te zetten. Zijn de studenten tevreden over de manier van lesgeven? Wat kan er verbeterd worden?

Feedback van studenten

De feedback van de studenten kan de docent direct op het digibord tonen en bespreken. Door de mondelinge aanvullingen op scores kunnen studenten zich nog beter laten horen en zo worden docenten nog beter geïnformeerd.

Docentevaluatie

Steeds meer scholen kiezen ervoor om door de Onderwijsspiegel ontzorgd te worden bij de afname van de docentevaluaties. U kunt gebruik maken van een eigen vragenlijst of van een van onze sjabloonvragenlijsten. De sjablonenvragenlijst kunt u aanpassen aan uw eigen wensen. Het volledige proces wordt voor u geautomatiseerd. Na afname van een evaluatie ontvangt de docent per email een rapportage.

Meer weten?

Lees meer over onze dienst docentevaluatie

Voor meer informatie over onze methodiek kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Docentevaluatie

Bij een docentevaluatie geven de leerlingen via een online enquête feedback aan de docent over zijn functioneren. Wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen en maatwerk leveren.